Aankomst en Vertrek

Aankomst op ons park

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot uiterlijk 20.00 uur. Wanneer u aankomt, kunt u zich middels uw Keycard aanmelden bij de parkreceptie. U ontvangt daar de sleutel van uw bungalow. Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie, dan kunt u tot 22.00 uur terecht in het restaurant in het hoofdgebouw. Komt u na 22.00 uur dient u tijdig de parkreceptie in te lichten (+49 6782 1010), zodat zij met u een afspraak kunnen maken waar u de sleutel kunt afhalen.

Belangrijk!Heeft u een arrangement geboekt? Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houdt u er rekening mee dat u vóór 18.00 uur aanreist als uw arrangement al op de aankomstdag begint!

Keycard

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het vakantiepark
  • legitimatie op het park

De laatste cijfers op de Keycard geven uw bungalownummer weer. De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal gelieve onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Attentie: bewaar de Keycard niet in de zon op het dashboard van uw auto, in nabijheid van luidsprekers, magneten en mobiele telefoon.

Regelmatig komt het voor dat gasten hun Keycard verliezen of in de accommodatie laten liggen. Dat kan natuurlijk gebeuren en wij lossen dat met alle plezier op. Helaas levert dit echter regelmatig veel extra kosten op. Bewaking of parkreceptie moet ’s avonds thuis of op andere locatie worden opgeroepen om deur te komen openen. In een aantal gevallen wordt daarom voortaan een vergoeding gevraagd voor deze service. Deze vergoeding van € 37,50 wordt dan ingehouden op uw borgsom. We rekenen deze kosten alleen in het geval u:

  • Melding maakt van kwijtraken of in woning laten liggen van de Keycard na 18:00
  • Er speciaal iemand van buitenaf moet komen om uw accommodatie te openen.

In het geval er al bewaking of receptie aanwezig is op het park wordt voor de hulp vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht. Ook bij een defecte Keycard wordt u gewoon zonder kosten geholpen.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op de grote parkeerplaats bij de ingang van het park. U mag alleen in de daarvoor bestemde parkeervakken parkeren en niet op het gras!

Openstaande posten

Staat er op uw voucher een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Heeft u het onderstaande saldo al aan ons overgemaakt, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bankafschrift of acceptgiro met stempel van de bank). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse voldoen.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten hebben gratis toegang tot het subtropisch aquapark. Bij aankomst ontvangt u bij de receptie een pasje. Op vertoon van dit pasje kunt u tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van het zwemparadijs. Uiteraard tijdens de reguliere openingstijden.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Wij verzoeken uw bezoek zich in geval van overnachting vooraf op de parkreceptie te melden en te parkeren op de centrale parkeerplaats bij de ingang van het park.

Vertrekregeling

Op uw vertrekdag dient u uw vakantiehuis voor 10.00 uur te verlaten en de sleutel voor dit tijdstip op de parkreceptie in te leveren. Vertrekt u op een tijdstip dat de parkreceptie gesloten is, dan kunt u de sleutel afgeven in het restaurant.

Vertrekpunt: