All Inclusive

All Inclusive verblijven op Ferienpark Hambachtal!

 
All-Inclusive genieten op Ferienpark Hambachtal All-Inclusive genieten op Ferienpark Hambachtal
 

Op Ferienpark Hambachtal is het ook mogelijk om uw vakantie All-Inclusive te boeken, waardoor u optimaal van uw vakantie geniet! Het All-Inclusive arrangement is vanaf 2 personen te boeken.

Boekt u uw vakantie op Ferienpark Hambachtal op basis van All-Inclusive, dan profiteert u van verschillende voorzieningen:

  • Verblijf in één van onderstaande vakantieverblijven
  • Lokale heffingen
  • Reserveringskosten
  • Dagelijks ontbijt- en lunchbuffet (incl. koffie, thee, jus d'orange en melk) en dinerbuffet (incl. frisdrank, wijn, bier, koffie en thee)
  • Onbeperkt toegang tot het zwemparadijs en het saunacomplex
  • 1 uur bowlen
  • Onbeperkt minigolf, tennis en boogschieten
  • Diverse sport- en animatie activiteitenOnze All-Inclusive formules:

Ferienpark Hambachtal biedt u een keuzemogelijkheid uit 3 verschillende All-Inclusive formules. Of u nu graag in een appartement of in een bungalow verblijft, een weekend, midweek of week er tussen uit wilt gaan, er is altijd wel een All-Inclusive formule geschikt. Hieronder ziet u eenvoudig welke All-Inclusive formule het beste bij u past!

Appartement

Deze formule is geschikt voor reisgezelschappen van 2 tot maximaal 4 personen. U verblijft een (lang) weekend, (korte)midweek of (korte) week in een comfortabel één of twee-kamer-appartement.
Nu boeken

Bungalow 4-pers

Deze formule is geschikt voor reisgezelschappen van 2 tot maximaal 4 personen. U verblijft een (lang) weekend, (korte) midweek of (korte) week in een comfortabele 4-persoons bungalow.
Nu boeken

Bungalow 6-pers

Deze formule is geschikt voor reisgezelschappen van 2 tot maximaal 6 personen. U verblijft een (lang) weekend, (korte) midweek of (korte) week in een comfortabele 6-persoons bungalow.
Nu boeken

Onze accommodaties

3 personen
Appartement voor 3 volwassenen + 1 baby/peuter. Dit appartement heeft naast een woonkamer en pantry (waarin u prima kunt koken), een slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden (2 in lit-jumeaux opstelling) en een kinderbedje. De badkamer beschikt over een douche en vloerverwarming. Daarnaast is er een box, kinderbadje en kinderstoel aanwezig.
4 personen
Appartement voor 4 personen. Dit appartement heeft een woonkamer met pantry (voorzien van volledige keukeninventaris) en 1 slaapkamer met een 2-persoons bed en 2 éénpersoons bedden. De badkamer is voorzien van douche en heeft vloerverwarming.
4 personen
Geschakelde bungalow voor 4 personen. Deze bungalow heeft een woonkamer met open haard, open keuken met o.a. koelkast met vrieskast en magnetron. Er is één slaapkamer beneden (met stapelbed). Boven is er nog een slaapkamer en een badkamer met ligbad. Deze bungalows zijn voorzien van tuin met terras en meubilair.
6 personen
Geschakelde bungalow voor 6 personen. Deze bungalows liggen dicht bij de parkfaciliteiten en beschikken o.a. over een woonkamer met open haard, keuken (o.a. voorzien van koelkast met vriesvak en combimagnetron) en een slaapkamer beneden (met een stapelbed). Boven zijn er nog 2 slaapkamers en een badkamer met douche.
4 personen
Geschakelde bungalow voor 4 personen. Deze bungalow heeft een woonkamer met open haard, open keuken met o.a. koelkast met vrieskast en magnetron. Boven bevinden zich de beide slaapkamers en een badkamer met douche. Deze bungalows liggen dicht bij de parkfaciliteiten en zijn voorzien van tuin met terras en meubilair.
6 personen
Geschakelde bungalow voor 6 personen. De bungalows liggen dicht bij de parkfaciliteiten en beschikken o.a. over een woonkamer met open haard, keuken (o.a. voorzien van vaatwasser en combimagnetron) en een slaapkamer beneden (met een stapelbed). Boven zijn er nog 2 slaapkamers (waarvan 1 met extra tv) en een badkamer met douche.
4 personen
Geschakelde bungalow voor 4 personen. Deze comfortabele bungalow heeft een woonkamer met open haard en open keuken voorzien van o.a. vaatwasser en combimagnetron. Daarnaast is er beneden een slaapkamer met stapelbed. Boven vindt u nog een slaapkamer (met extra tv) en een badkamer met ligbad.
6 personen
Geschakelde bungalow voor 6 personen. De bungalows beschikken o.a. over een woonkamer met open haard en homecinemaset, keuken (o.a. voorzien van koelkast met vriesvakje en combimagnetron) en een slaapkamer beneden (met stapelbed geschikt voor kinderen). Boven zijn er nog 2 slaapkamers en een badkamer met douche.
6 personen
Geschakelde bungalow voor 6 personen. De bungalows beschikken o.a. over een woonkamer met open haard, keuken (o.a. voorzien van koelkast met vriesvakje en combimagnetron) en een slaapkamer beneden. Boven zijn er nog 2 slaapkamers en een badkamer met douche. Met voorkeur te boeken als Niet-roken-bungalow of Huisdieren welkom.
2 personen
Appartement voor 2 personen. Woon/slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden in lits-jumeaux opstelling. Pantry o.a. voorzien van koelkast met vriesvak en combimagnetron. Badkamer met douche en vloerverwarming. Daarnaast heeft dit appartement een heerlijk balkon voorzien van meubilair.
6 personen
Geschakelde bungalow voor 6 personen. De bungalows beschikken o.a. over een woonkamer met open haard, keuken (o.a. voorzien van vaatwasser en combimagnetron) en een slaapkamer beneden (met stapelbed geschikt voor kinderen). Boven zijn er nog 2 slaapkamers (waarvan 1 met extra tv) en een badkamer met douche (ligbad met voorkeur te boeken).