Vakantiewoning Duitsland

Geniet in een vakantiewoning in Duitsland

Vakantiewoning DuitslandBent u op zoek naar een geschikte accommodatie voor een heerlijke vakantie? Dan bent u bij Ferienpark Hambachtal helemaal op uw plek. U zoekt natuurlijk een comfortabele woning in een mooie omgeving. Op ons vakantiepark vindt u dan ook diverse luxe uitgeruste vakantiewoningen Duitsland, waar u zonder zorgen kunt genieten van een fijne vakantie. Tevens is ons vakantiepark gelegen in een prachtige omgeving, wat uw vakantie onvergetelijk maakt. Zo zijn er talloze activiteiten te doen in de directe omgeving en kunt u samen met familie of vrienden er lekker op uit in de bosrijke omgeving.

Faciliteiten in een vakantiewoning Duitsland

Wanneer u verblijft in één van onze vakantiewoningen heeft u niets te klagen. U kunt namelijk gebruik maken van al onze parkfaciliteiten en van alle gemakken waar de bungalow van voorzien is. Zo vindt u in een uw verblijf een volledige inventaris, met onder andere glasservies, pannen, serviesgoed, bestek en andere huishoudelijke artikelen. Daarnaast zijn veel van onze accommodaties ook uitgerust met een koelkast, een televisie, een magnetron en nog veel meer gemakken. Bekijk onze accommodaties voor een duidelijk overzicht per accommodatie.

Zoals gezegd kunt u ook gebruik maken van de parkfaciliteiten van het Ferienpark Hambachtal. Zo kunt u heerlijk tot rust komen in het subtropisch zwemparadijs, terwijl uw kinderen zich vermaken bij de Koos Kids Club. Samen met een animatieteam, zorgt onze mascotte Koos Konijn ervoor dat alle kinderen een geweldige vakantie zullen beleven. Verder kunt u op ons park uw energie kwijt op één van de sportvelden, tennisbanen of bowlingbanen. Er zijn nog veel meer faciliteiten wanneer u kiest voor een vakantiewoning Duitsland, die u allemaal terug kunt vinden op onze faciliteiten pagina.


Bekijk onze accommodaties