Weekje weg Duitsland

 
           
 

Genieten van een heerlijk weekje weg Duitsland

Het hele jaar door is Ferienpark Hambachtal een perfecte bestemming voor een lekker weekje weg in Duitsland. Ook kunt u bij ons een All-Inclusive arrangement bij uw verblijf bij boeken waardoor u zeker weet dat u van een volledig verzorgde vakantie kunt genieten. In de prachtige omgeving van ons park is genoeg te doen! Een weekje weg op Ferienpark Hambachtal is dan ook volop genieten voor het hele gezin! Duitsland is een ideale bestemming voor een heerlijke korte vakantie. Tijdens een weekje weg Duitsland komt u helemaal tot rust en kunt u echt even genieten met en van elkaar. Wilt u ook een weekje weg in Duitsland? Lees dan snel verder en ontdek ons leuke en complete vakantiepark Ferienresort Duitsland.

Daarom een weekje weg Duitsland:

  • Compleet vakantiepark met hedendaagse faciliteiten
  • Zowel appartementen als vakantiebungalows
  • Perfect voor een korte vakantie door korte reistijd
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Gelegen op een prachtige locatie
  • Aanbieder van een goedkoop weekje weg Duitsland
  • Verblijf is ook all inclusive te boeken: All Inclusive Arrangementen

 
All Inclusive Arrangement
Bekijk onze accommodaties
 


Weekje weg met de kids

Ook voor een weekje weg met kids is Hambachtal een ideale bestemming. Op ons park bevind zich een groot subtropisch zwembad, waar uw kinderen urenlang kunnen spelen. Daarnaast is er een activiteitenhonk waar Koos Konijn leuke activiteiten organiseert en kunnen uw kinderen zich heerlijk uitleven in onze indoorspeeltuin! Daarnaast vieren er genoeg andere kinderen hun vakantie op ons park, waardoor ze makkelijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken! Een weekje weg met kids is bij ons dus altijd een succes!


Weekje weg Duitsland

Wanneer u lekker een week weg wilt, dan is Duitsland de perfecte vakantiebestemming voor u. De traditionele Duitse vakwerkhuizen en het prachtige landschap zorgen er voor dat u van een heerlijke vakantie in een prachtige omgeving geniet. Rondom Hambachtal kunt u diverse uitstapjes maken, en veel leren over de Duitse historie en cultuur. Vlakbij Hambachtal vind u de stad Idar-Oberstein, waar vele edelstenen vandaan komen. U vind hier dan ook vele stenenwinkeltjes en kunt een rondleiding krijgen in een van de fabrieken. Heeft u meer zin om de natuur rondom ons park te verkennen? U kunt rondom ons park ook heerlijk wandelen en fietsen tijdens uw vakantie!


Een lekker weekje op een compleet vakantiepark

Als u een weekje weg in Duitsland wel ziet zitten, kom dan naar Ferienpark Hambachtal. Ferienpark Hambachtal is een compleet vakantiepark en gelegen in de charmante stad Oberhambach in de deelstaat Rijnland-Palts. Het park is uitermate geschikt voor een heerlijke weekje weg Duitsland en biedt voor zowel jong als oud genoeg vertier. U heeft de beschikking over een ruim aanbod aan hedendaagse faciliteiten, waaronder een mooi subtropisch zwembad .


Een weekje weg in Duitsland voor fiets- en wandelliefhebbers

Houd u ervan om tijdens uw vakantie mooie wandelingen te maken of om de omgeving te ontdekken op de fiets? Dan is een week weg Duitsland zeker een goed idee. In de directe omgeving van Oberhambach vindt u een uitgebreid netwerk aan wandel- en fietspaden. Stippel uw eigen route uit en kom ook de prachtige omgeving ontdekken tijdens een weekje weg Duitsland!


Keuze uit verschillende typen accommodaties

Of u nu liever een mooi ruim appartement wilt huren of uw intrek wilt nemen in één van onze bungalows, bij Ferienpark Hambachtal kan het beide. U kunt namelijk kiezen uit een drietal verschillende typen appartementen of bekijkt u eens ons aanbod aan bungalows . Het is in ieder geval zeker dat u vanuit uw eigen vakantieverblijf zult genieten van een heerlijke week weg Duitsland.


Een goedkoop weekje weg Duitsland: All Inclusive Arrangementen & mooie aanbiedingen

Wilt u echt een onbezorgd weekje weg in Duitsland beleven? Bekijk dan eens onze All Inclusive Arrangementen . Met onze All Inclusive arrangementen geniet u tijdens uw weekje weg Duitsland van vele leuke extra’s. Dat is pas dat echte vakantiegevoel beleven. Een goedkoop weekje weg behoort ook altijd tot de mogelijkheden van Ferienpark Hambachtal. Regelmatig kunt u bij ons profiteren van scherpe aanbiedingen waardoor u van een voordelig weekje weg kunt komen genieten. Houdt onze website dus in de gaten voor alle leuke aanbiedingen! Ook als u er gewoon eventjes tussenuit wilt en op zoek bent naar een goedkoop weekje weg Duitsland kunt u bij Ferienpark Hambachtal terecht. Wij hebben regelmatig mooie aanbiedingen voor een heerlijke week weg in Duitsland.