Faciliteiten

Koos Konijn is de Roompot mascotte en een van de vaste bewoners van Ferienpark Hambachtal. Samen met ons animatieteam zorgt Koos Konijn er voor dat alle kinderen van een heerlijke vakantie genieten!


De ChillZone is gratis toegankelijk voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Ze kunnen er muziek luisteren, gamen, samen op de Wii of Xbox… of gewoon lekker chillen met andere jongeren. Er worden regelmatig disco-avonden, survivals en dance-contests georganiseerd.

Op Ferienpark Hambachtal kunt u heerlijk genieten van ons prachtige subtropische zwemparadijs! In ons zwembad vindt u een supersnelle glijbaan waar u samen met uw kinderen heerlijk vanaf kunt glijden. Ook zijn er jetstreams zodat u nog sneller zwemt! Heeft u zin om even uit te rusten?

Wist u dat u in de omgeving van Hambachtal ook kunt skiën en langlaufen?Ferienpark Hambachtal is gelegen in de groene en bosrijke omgeving van de „Hunsrück“, in het stadje Oberhambach. Dit familievriendelijke park biedt u een breed scala aan verschillende activiteiten zoals een subtropisch aquapark, Koos Kids Club, fietsverhuur, nordic walking, boogschieten en een veelzijdig animatieprogramma voor jong en oud. Ook als het om ontspanning gaat zit u op Ferienpark Hambachtal helemaal goed! Geniet van ons unieke saunalandschap en laat u verwennen met heerlijke massages en schoonheidsbehandelingen.