Weekje weg

Weekje weg

Het hele jaar door is Ferienpark Hambachtal een perfecte bestemming voor een lekker weekje weg in Duitsland. Ook kunt u bij ons een All-Inclusive arrangement bij uw verblijf bij boeken waardoor u zeker weet dat u van een volledig verzorgde vakantie kunt genieten. In de prachtige omgeving van ons park is genoeg te doen! Een weekje weg op Ferienpark Hambachtal is dan ook volop genieten voor het hele gezin!

Weekje weg met kids

Ook voor een weekje weg met kids is Hambachtal een ideale bestemming. Op ons park bevind zich een groot subtropisch zwembad, waar uw kinderen urenlang kunnen spelen. Daarnaast is er een activiteitenhonk waar Koos Konijn leuke activiteiten organiseert en kunnen uw kinderen zich heerlijk uitleven in onze indoorspeeltuin! Daarnaast vieren er genoeg andere kinderen hun vakantie op ons park, waardoor ze makkelijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken! Een weekje weg met kids is bij ons dus altijd een succes!

Weekje weg Duitsland

Wanneer u lekker een week weg wilt, dan is Duitsland de perfecte vakantiebestemming voor u. De traditionele Duitse vakwerkhuizen en het prachtige landschap zorgen er voor dat u van een heerlijke vakantie in een prachtige omgeving geniet. Rondom Hambachtal kunt u diverse uitstapjes maken, en veel leren over de Duitse historie en cultuur. Vlakbij Hambachtal vind u de stad Idar-Oberstein, waar vele edelstenen vandaan komen. U vind hier dan ook vele stenenwinkeltjes en kunt een rondleiding krijgen in een van de fabrieken. Heeft u meer zin om de natuur rondom ons park te verkennen? U kunt rondom ons park ook heerlijk wandelen en fietsen tijdens uw vakantie!

Voordelig weekje weg

Een goedkoop weekje weg behoort ook altijd tot de mogelijkheden van Ferienpark Hambachtal. Regelmatig kunt u bij ons profiteren van scherpe aanbiedingen waardoor u van een voordelig weekje weg kunt komen genieten. Houdt onze website dus in de gaten voor alle leuke aanbiedingen!


Bekijk onze accommodaties